2023 STRATEGIC SUMMIT AGENDA

 

DAY 2   26 July | Wednesday Morning Session

09:30 - 09:35

05mins

Opening Address by the Chair Person

09:35 - 10:25

50 mins

[PANEL] Thoughts from Financiers & Investors: Risk Mitigation vs. Revenue Maximization?

Sara Leong
Chief Asset Management Officer
Clean Energy Finance Corporation

Daniel Beaver
Investment Director
Infrastructure Capital Group

Alexander Danne
Partner, Head of Energy and Infrastructure
Gilbert + Tobin

10:25 - 11:15

50 mins

[PANEL] Multilateral Talks among Corporates, Energy Producers and Retailers: Decarbonising the Future with Renewable Energy Procurement

Steven Nethery
General Manager - Markets
Windlab

Coffee Break & Exhibiton

11:55 - 12:45

50 mins

[PANEL] Establishing A Reliable and Sustainable Supply Chain for Australia's Offshore Wind Sector through International Cooperations

Linda Miles
lSenior Trade Specialist - Energy & Low Carbon Transition
Scottish Development International

Jordan Glanville
lnfrastructure Manager
Oceanex Energy

Lunch & Networking Break

Day 2 Afternoon – Strategic Summit

14:00 - 14:50

50 mins

[PANEL] Community Engagement in Australian Context and Its Lessons for Emerging Offshore Projects

Heidi Lee
Chief Executive Officer
Beyond Zero Emissions

Tony Cantwell
Chief Executive Officer
Committee for Gippsland

14:50 - 15:15

25 mins

[SOLO] Reserved for WSP

Coffee Break & Exhibiton

15:55 - 16:20

25 mins

[SOLO] End-of-Life Management of Wind Assets

16:20 - 17:10

50 mins

[PANEL] Digitalization in O&M of Wind Farms

17:10 - 17:15

05 mins

Closing Address by the Chair Person

17:15 - 17:20

05 mins

Closing Address by the Organizer